LET OP! VANAF 1 JUNI GEVESTIGD IN ETTEN-LEUR! – Deze vernieuwde website wordt op dit moment nog geupdated!

Twinning is winning! Lamborghini Urus & Mercedes-Benz GT63s AMG

Matte Green Wrap

Soms krijgen wij projecten binnen die toch even net iets meer opvallen dan een ander. Nu zijn dit al 2 zeer indrukwekkende auto’s om te zien en tegen te komen op straat, maar als ze achter elkaar aan rijden zullen ze vast en zeker nog meer hoofden doen draaien.

Lamborghini Urus & Mercedes-Benz AMG GT63s

 

Het gaat hierbij om een van de meest populaire Lamborghini’s van het moment, namelijk de Urus. Deze ‘Super SUV’ is misschien wel het meest verkochte model van Lamborghini en is sinds zijn aankondiging een schot in de roos. De afgelopen jaren hebben wij Urus’en in bijna alle kleuren van de regenboog mogen wrappen, maar de matte leger groen hadden wij nog niet afgevinkt. Tot recentelijk dan!
We hebben ervoor gekozen, in overleg met de klant, om met een speelse manier gebruik te maken van hoogglans zwarte accenten om op die manier wat dynamiek te creëren in de body van de auto. De matte afwerking zorgt ervoor dat het sportieve lijnenspel van de Urus op de juiste manier wordt geaccentueerd, waar de hoogglans zwarte accenten het oppervlak breken en de auto sportiever laten lijken.

Lamborghini Urus Matte olive green

 

Lamborghini Urus Matte olive green

 

Lamborghini Urus Matte olive green

 

Daarbij kwam dan de Mercedes-Benz GT63s AMG die in dezelfde kleur gewrapt moest worden. Deze auto is van origine blauw en de klant heeft er dan ook voor gekozen om niet alleen de buitenzijde, maar ook de instaplijsten en de binnenzijde van de deuren mee te wrappen in de matte groene kleur. Voor deze auto hebben we ook alle accenten in het hoogglans zwart gewrapt, zoals de spiegels, handvaten en het dak. Een chrome delete toegepast op de grill en alle badges origineel besteld bij Mercedes-Benz in hun exclusieve Black Chrome, welke op dit moment alleen nog voor deze GT63 te verkrijgen zijn.

Mercedes-Benz GT63S AMG Matte Olive Green

 

Mercedes-Benz GT63S AMG Matte Olive Green

 

Mercedes-Benz GT63S AMG Matte Olive Green

 

De klanten zijn erg tevreden met het eindresultaat en wij mogen weer een mooie set aan ons portfolio toevoegen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie op het gebied van auto wrappen, doet u dan de aanvraag via ons offerte formulier op de website of kijk voor meer informatie op onze website.

Lamborghini Urus & Mercedes-Benz AMG GT63s