LET OP! VANAF 1 JUNI GEVESTIGD IN ETTEN-LEUR! – Deze vernieuwde website wordt op dit moment nog geupdated!

Chrome delete

Chrome Delete

Bij XCW kunt ook terecht als u geen volledige wrap wilt, maar wel een sportievere look wilt geven aan uw auto. Dan is een chrome delete misschien wel een optie voor uw auto!

Met deze behandeling worden de chromen accenten op de auto gewrapt naar keuze. Dit zal uw auto een veel sportievere look geven voor een lage prijs.

Sportieve look

Geef uw auto direct een sportievere look.

Over Chrome delete

Bij een chrome delete worden alle chrome accenten die de fabrikanten tegenwoordig op hun auto’s plaatsen gewrapt. Dit resulteert direct tot een vernieuwde uitstraling.  Door middel van het verwijderen van het chrome krijgt de auto direct een totaal nieuwe look. De onderdelen die vaak in chrome zijn afgewerkt in voertuigen zijn de logo’s, de grill en de raamlijsten. De voordelen van het verwijderen van de chrome accenten op uw auto zijn dus de sportiever uitstraling die het met zich meebrengt, het is goedkoper dan het wrappen van een volledige auto en het voorkomt verwering van de chromelaag.

Hoe het werkt

Chrome delete wordt bij ons vaak tegelijk gedaan met het plaatsen van de wrap op een hele auto maar kan ook los van een wrap gedaan worden. De chrome delete zorgt ervoor dat je auto een nieuwere stoere look krijgt en biedt tevens bescherming aan de originele chrome delen. De chrome delen wordt eerst schoongemaakt en daarna wordt de folie aangebracht op de sierlijsten, daklijsten. Sierdelen zoals de grill en logo’s worden vaak gespoten omdat deze vaak punten en hoeken bevatten die lastig te wrappen zijn.

De optie's

De meeste chrome deletes worden uitgevoerd in het hoogglans zwart, satijn zwart en mat zwart. Als u een andere keuze wilt kunt u altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bekijken

Galerij