LET OP! VANAF 1 JUNI GEVESTIGD IN ETTEN-LEUR! – Deze vernieuwde website wordt op dit moment nog geupdated!

Velgen

Velgen

Bij XCW is het mogelijk om u huidige velgen aan te pakken. De velgen kunnen de auto net die laatste touch geven aan de look van je auto. Daarom proberen wij als XCW altijd de mogelijkheid te bieden dat op het moment je de auto een andere look wilt geven dit voor 100% wordt gedaan en niet de details worden misgelopen.

Evolving the News Feed to Serve You Better

Nam ut rutrum ex, venenatis sollicitudin urna. Aliquam erat volutpat.

Over Velgen

Als u tevreden bent over de vorm van de huidige velgen maar niet over de kleur die erop zit. Kunt u er bij ons voor kiezen om de velgen te poedercoaten. Voordelen van het gebruik van deze methode is dat het een duurzame behandeling is die helpt om de velgen langer mee te laten gaan. Dit proces creëert ook een harde, slijtvaste lag die bescherming biedt tegen roest, stoten en krassen op u velgen.

Hoe het werkt

De velgen worden eerst goed gereinigd en ontvet om ervoor te zorgen dat de poederlak goed blijft hechten aan de velg. Daarna wordt er doormiddel van perslucht de poederdeeltjes op het oppervlak geplaatst, waarna de poeder laag op 180 graden smelt, wanneer deze weer is afgekoeld vormt zich hier een stevige laag die de velg ook beschermt.   De poedercoat laag zorgt er tevens voor dat de velgen makkelijk te onderhouden zijn. De velgen kunnen doormiddel van een vochtige doek makkelijk schoongemaakt worden.

Doordat er bij XCW gewerkt wordt met poeder coaten wordt er ook aan het milieu gedacht omdat dit een milieuvriendelijker alternatief is dan het spuiten van de velgen. Dat komt omdat er minder giftige stoffen zitten en de poeder opgevangen kan worden en hergebruikt worden.

How to Test a Design Concept for Effectiveness

Nam ut rutrum ex, venenatis sollicitudin urna. Aliquam erat volutpat.

Galerij