LET OP! VANAF 1 JUNI GEVESTIGD IN ETTEN-LEUR! – Deze vernieuwde website wordt op dit moment nog geupdated!

OFFERTE AANVRAGEN

OFFERTEFORMULIER

Opties:
Keus één of meerdere opties:

WAAROM UW AUTO LATEN WRAPPEN?

Management

Er zijn veel verschillende redenen voor het wrappen van een auto. De meeste mensen die hun auto laten wrappen zien hun auto niet als enkel een vervoersmiddel om van A naar B te komen; het is een verlengde van zijn of haar persoonlijkheid en een hobby! Door de auto te laten wrappen heeft u een auto die helemaal naar smaak is, en die u ook nog makkelijk van kleur kunt laten veranderen door deze opnieuw te laten wrappen. Daarnaast zijn er nog meer goede redenen om uw auto te laten wrappen:

  • Het is niet altijd verstandig om een auto te kopen in de kleur die u het mooist vindt. Vindt u bijvoorbeeld roze of geel een mooie kleur, dan kunt u beter een auto kopen in een neutrale kleur zoals grijs, wit of zwart en deze later wrappen in de door u gewenste kleur. Wilt u de auto over een paar jaar dan namelijk weer verkopen, dan gaat dat een stuk makkelijker wanneer deze een neutrale kleur heeft!
  • Ook wanneer u de auto niet wilt verkopen maar wilt inruilen, krijgt u voor een auto in een neutrale kleur vaak een hogere inruilwaarde dan een auto in een felle kleur.
  • Daarnaast wrappen we ook vaak occasions. Als u bijvoorbeeld de perfecte occasion gevonden hebt, met een goede kilometerstand, prijs en alle eigenschappen die u graag wilt hebben maar u enkel de kleur niet mooi vindt, hoeft u zich niet ervan te weerhouden om de occasion toch te kopen; u kunt het laten gewoon laten wrappen in de kleur die u mooi vindt