LET OP! VANAF 1 JUNI GEVESTIGD IN ETTEN-LEUR! – Deze vernieuwde website wordt op dit moment nog geupdated!

Carwrapping

Uw auto wrappen

Wrappen zegt het eigenlijk al. Het bedekken van een voertuig in een zelfklevende (plastic)folie. Het wrappen van auto’s heeft de afgelopen jaren snel veel bekendheid vergaart, doordat het vaak de meest unieke verschijningen creëert. In tegenstelling tot spuiten, is er bij het wrappen slechts keuze uit een aantal kleur opties welke de fabrikant in het assortiment heeft. Uiteraard kunnen er wel kleuren en designs geprint worden voor de echte persoonlijke touch.

Vrijwel alle gladde oppervlaktes kunnen gewrapt worden. Het is dus niet alleen voor auto’s, maar ook andere voertuigen worden regelmatig gewrapt. Denk aan boten, vliegtuigen, helicopters, scooters, motoren en op het moment is er een stijgende populariteit bij het wrappen van interieur delen van wonen zoals keukens, panelen en andere kasten. Het wrappen is wel afhankelijk van de ondergrond. Hiermee bedoelen wij dat de wrap enkel zo goed is als het oppervlak waarop de wrap moet komen. De folie is erg dun, dus deukjes en andere oneffenheden zul je blijven zien. Ons advies is dan ook altijd deze eerst weg te werken. Hierin kunnen wij u ook voorzien.
De folie komt op een grote rol binnen met een maximale breedte van 152 cm. Over het algemeen is dit groot genoeg voor de gemiddelde auto, enkele uitzonderingen daar gelaten. Om de rondingen, bochten en overige vormen te kunnen bedekken, moet de folie worden verwarmd en dit maakt de folie flexibel en bewerkbaar. De folie kan namelijk een goed stuk uitrekken en wanneer dit correct wordt gedaan, ook zonder kleurverschil of problemen worden gerealiseerd. In tegenstelling tot wat veel bedrijven zeggen, heeft folie wel degelijk beperkingen met betrekking tot rekken,  kleurverlies en bijvoorbeeld hechting. Dit is geen enkel probleem, want hier zijn hele sterke technieken voor om omheen te werken, om het beste eindresultaat te bereiken. Kortom, het wrappen van een auto is een toevoeging op de huidige staat van de auto/lak en dus geen vervanger hiervan. Een auto dient dus altijd in goede staat te zijn, voordat wij een opdracht accepteren.

Ruim 15 jaar ervaring

XCW, voluit X Carwrapping, heeft gecombineerd meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van auto's wrappen en mag met een verleden van rond de 2000 voertuigen dan ook wel een specialist noemen. De huidige bedrijfsvorm bestaat inmiddels ruim 7 jaar en is de afgelopen jaren uitgegroeid naar een van de meest toonaangevende bedrijven in de Benelux. Ook op de internationale markt vergaart XCW veel aandacht met unieke en spraakmakende projecten. Door te luisteren naar de wensen van de klant en dit te combineren met advies gebaseerd op ervaring uit het verleden en zicht op toekomstige ontwikkelingen, weet XCW zich te onderscheiden van de rest. Altijd een stap verder denken dan blind te volgen wat gevraagd wordt en zorg dragen voor de juiste begeleiding en eerlijke advisering zorgt ervoor dat klanten regelmatig terugkeren met nieuwe voertuigen of die van familie of vrienden.

Over Carwrapping

De online aandacht van XCW wordt voornamelijk verkregen door het grote aantal bekendheden die hun weg ook weten te vinden naar Breda. Zo heeft XCW namen mogen bedienen uit Nederland als Enzo Knol, JeBroer, MoBicep, Jayjay Boske, Boaz, Niels & Bas, Mr. Polska, Gaby Blaaser, Supergaande en nog veel meer. Niet alleen deze namen, maar ook internationale grootheden als Hardwell en Deadmau5, maar ook internationale voetballers, tennissers en zelfs blockbuster films waar wij onze diensten aan hebben kunnen toevoegen. Ook weten veel dealerships de weg te vinden naar XCW, waaronder VDM Cars, Louwman, Mercedes, Audi, Kia, Volvo, Volkswagen, Porsche en meer.

XCW heeft de naam ingekort van X Carwrapping, omdat het dienstaanbod aanzienlijk gegroeid is de afgelopen jaren en de uitbereidingen zijn nog niet klaar. XCW is een ‘One Stop Shop’, waar je terecht kunt voor alle wensen die men heeft op het gebied van customization. Of het nu gaat om een wrap, bodykits, anti-steenslag oplossingen, interieur, ramen, wielen, audio, camera’s, het kan bij ons allemaal. Als er factoren zijn die wij niet in-house kunnen bieden, dan staan onze professionele partners altijd voor ons klaar om te assisteren in het voorzien van de wensen van de klant. Dit alles zodat u altijd bij 1 aanspreekpunt terecht kunt en zich verder geen zorgen hoeft te maken over overige zaken.

Waarom auto's wrappen?

De meeste auto’s die bij ons binnenkomen zijn nieuwe auto’s van de dealer waarbij mensen net de laatste touch willen geven om de auto helemaal naar hun eigen smaak willen maken. Het komt ook veel voor dat mensen zeer tevreden zijn met de auto die ze al hebben, maar wel toe zijn aan verandering. Met het wrappen van de auto heb je wel het gevoel dat je een volledig nieuwe auto hebt wanneer je thuis de deur uit loopt naar de auto, maar je weet precies het onderhoudsverleden en dat je auto te vertrouwen is. Het is tenslotte je eigen auto! Uiteraard hebben we ook veel echte auto liefhebbers. Het is altijd leuk om veel verschillende mensen, met veel verschillende wensen te bedienen en te helpen aan iets unieks.

Garantie

XCW geeft garantie op de geleverde wraps. Helaas kan er altijd iets gebeuren. Met wrappen zijn we afhankelijk van veel verschillende factoren voor het beste resultaat. Denk hierbij aan materiaal, ondergrond, lakstaat etcetera. Zo verstrekken wij altijd de garantie van het materiaal 1 op 1 door vanuit de fabrikant/leverancier. Afhankelijk van het gekozen merk kan dit 3-5 jaar zijn. Tevens geven wij garantie op de technische kant van het wrappen, de installatie. Voor unikleur wraps is dit 6-12 maanden en op full color prints is dit 3-6 maanden. Dit lijkt niet lang, maar als er iets aan te merken is op de wrap, treedt dit vrijwel altijd in de eerste paar weken op. Zodra er iets gebeurd, neem direct contact met ons op. Vaak gaat het dan om iets heel kleins wat makkelijk verholpen is en u snel weer onderweg bent.

Meer dan alleen wrappen.

XCW heeft de naam ingekort van X Carwrapping, omdat het dienstaanbod aanzienlijk gegroeid is de afgelopen jaren en de uitbereidingen zijn nog niet klaar. XCW is een 'One Stop Shop', waar je terecht kunt voor alle wensen die men heeft op het gebied van customization. Of het nu gaat om een wrap, bodykits, anti-steenslag oplossingen, interieur, ramen, wielen, audio, camera's, het kan bij ons allemaal. Als er factoren zijn die wij niet in-house kunnen bieden, dan staan onze professionele partners altijd voor ons klaar om te assisteren in het voorzien van de wensen van de klant. Dit alles zodat u altijd bij 1 aanspreekpunt terecht kunt en zich verder geen zorgen hoeft te maken over overige zaken.

Galerij