LET OP! VANAF 1 JUNI GEVESTIGD IN ETTEN-LEUR! – Deze vernieuwde website wordt op dit moment nog geupdated!

Anti-steenslag PPF/PPS

Anti-steenslag oplossingen

Bij XCW kunt u terecht voor de ultieme bescherming van uw voertuig. Zo zijn wij altijd opzoek naar de nieuwste en beste innovaties die uw voertuig volledig kunnen beschermen tegen het dagelijks gebruik. Alles zodat u ongestoord kunt genieten van uw auto.

Paint Protection Film - Protect your investment.

Bescherm uw voertuig, zodat u kunt genieten van de weg terwijl uw auto zijn waarde houdt.

Over Anti-steenslag PPF/PPS

Paint Protection Film.

Folies worden nat aangebracht op de auto en heeft een beschermende en zelf helende eigenschap. Folies kunnen op aanvraag uit voorgesneden mallen geïnstalleerd worden of uit rol. In beide opties zit wel een prijsverschil. Voordelen zijn natuurlijk de beschermende eigenschappen en het is relatief snel geïnstalleerd. Nadeel bij folies is wel dat deze dusdanig dik is dat niet alle vormen haalbaar zijn, er dus vaak met naden/randen gewerkt moet worden. Hier kan vuil achter blijven hangen na loop van tijd en de randen worden met de tijd meer zichtbaar.

Voordelen:

– Zelf helend

– Beschermend

– Transparant in glans of mat

– Semi-permanent (ofwel kan als permanent gebruikt worden, maar ook verwijderbaar)

– Relatief korte installatieduur (3-5 werkdagen)

Nadelen:

– Meerdere stukken nodig, veel afval materiaal wat wel betaald wordt

– Naden en randen vuil kunnen zichtbaar zijn/worden

– Zeer afhankelijk van de ondergrond (originele staat) van de auto

Prijzen verschillen per auto en per specifieke wensen. Richtprijzen hiervoor zijn €1990 ex btw voor een Front PPF (voorbumper, motorkap, voorschermen, delen spiegel, delen A-stijl) en vanaf €4590 ex btw voor een volledige auto aan de buitenzijde.

Hoe het wekrt

Paint Protection Spray.

Het concept is op dit moment nog relatief onbekend, maar daar komt langzaam verandering in. PPS beschikt over exact dezelfde eigenschappen/voordelen als PPF, maar het verschil is dat deze gespoten wordt. Uw volledige auto wordt dan herspoten met een extra beschermlaag van 4-6 lagen dik. Het is dus net als PPF ook bij schade die niet hersteld, te verwijderen en opnieuw aan te brengen. Het grootste verschil is dat deze aangebracht wordt in een spuitcabine, dus veel minder last van stofjes etc. En er zijn geen randen zichtbaar! Dit product is dus vrijwel onzichtbaar, zorgt voor een mooiere, diepere kleur en is goed te onderhouden.

Voordelen:

– Zelf helend

– Beschermend

– Transparant in glans of mat

– Tevens in kleur mogelijk tegen meerprijs

– Semi-permanent (verwijderbaar indien gewenst)

Nadelen:

– Langere installatieduur (10-15 werkdagen)

– Intensievere voorbereidingen (demontage etc.)

Hiervoor verschillen prijzen ook per auto en uitvoering. Richtprijzen voor PPS zijn voor een Full Front (voorbumper, motorkap, voorschermen, spiegelkap) €2990 ex btw en voor een volledige buitenzijde van een voertuig vanaf €9490 ex btw.

Colored Paint Protection

Onze anti-steenslag oplossingen zijn nu ook in een andere kleur te krijgen! Zo geniet u van een nieuwe/andere kleur op uw auto met de hoogst mogelijke glansgraad of in satijn afwerking. Inmiddels bijna 30 kleurkeuzes voor PPF en ongelimiteerde mogelijkheden voor PPS!

Galerij