LET OP! VANAF 1 JUNI GEVESTIGD IN ETTEN-LEUR! – Deze vernieuwde website wordt op dit moment nog geupdated!

Detailing

Detailing

Bij XCW gaan verder dan waar het auto schoonmaken stopt. Samen met onze in huis partner Shine & Protect maken wij een extra stap door gebruik te maken van professionele machines en apparaten.

Polijsten

Door middel van 2 staps polijsten is het mogelijk om dit soort krassen uit de lak te krijgen.

Over Detailing

Bij onze in huis partner Shine & Protect wordt het detailing programma gestart met het wassen van het voertuig. Hierbij wordt er in meerdere stappen de auto ontdaan van insecten, ijzerdeeltjes, vliegroest en oude waxlagen.

Hierna wordt er volledig naar klant wens gewerkt dit kan dus alleen basis exterieur tot en met het plaatsen van een keramische coating over de auto.

Hoe wij te werk gaan

De meeste auto’s die bij ons gedaan worden, kiezen ervoor om te gepolijst te worden, omdat dit de auto vaak weer mooi laat glanzen.

Polijsten is een proces waarbij de lak van een auto wordt gepolijst met behulp van specifieke polijstmiddelen en -apparatuur. Het doel van het polijsten is om kleine krasjes en oneffenheden in de lak te verwijderen en om de glans en glans van de lak te verbeteren.

Er zijn verschillende stappen en producten die worden gebruikt bij het polijsten van een auto:

Reinigen: Voordat de lak wordt gepolijst, moet de auto grondig worden gereinigd om stof, vuil en andere contaminanten te verwijderen. Dit kan worden gedaan met behulp van een reinigingsmiddel en een hogedrukreiniger.

Polijsten: Nadat de lak is gereinigd is, kan deze worden gepolijst met behulp van een polijstmachine en een speciaal polijstmiddel. Dit polijstmiddel kan een compound, een polish of een wax zijn, afhankelijk van de toestand van de lak en het gewenste resultaat.

Interieur

Ook het interieur van de auto krijgt een uitgebreide behandeling inclusief stofzuigen, stoomreinigen, vlekverwijdering uit bekleding, leder verzorging, en algemene reiniging en conditionering van kunststof, textiel en leder.

Galerij