LET OP! VANAF 1 JUNI GEVESTIGD IN ETTEN-LEUR! – Deze vernieuwde website wordt op dit moment nog geupdated!

Porsche GT3RS – Paint Protection Film

Porsche GT3RS PPF GSWF

Paint Protection Film, ook wel PPF genoemd, is op het moment een van de meest populaire behandeling binnen de auto industrie. Een zeer kostbaar product waarvan het primaire doel is; het beschermen van uw voertuig. Het is dan ook bedoeld om uw ‘investering’ waarde te laten houden en deze te beschermen tegen de meest voorkomende gebruikerssporen.

Porsche GT3RS PPF GSWF

Deze mooie Porsche 911 GT3RS is natuurlijk een asfalt sloper! Standaard heeft deze auto een topsnelheid van 310 km/u en doet de 0-100 in 4,2 seconden. Op de linkerbaan is het dan ook wel fijn dat er met deze snelheden een bescherming is van alle impact die de normale weg en het circuit met zich meebrengen. Deze klant heeft er dan ook voor gekozen om de neus van de auto te beschermen met PPF.

Porsche GT3RS PPF GSWF

Ons vaste PPF merk is GSWF. Een Amerikaans merk, wat wereldwijd hard aan bekendheid aan het vergaren is. Een hoge glansgraad, ultieme bescherming en 12 jaar garantie op het materiaal, verklaart waarom dit merk zo hard aan het groeien in binnen de PPF industrie.

Bent u nou geïnteresseerd in het beschermen van uw auto, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of kijk bij onze diensten op deze website voor meer algemene informatie.

Porsche GT3RS PPF GSWF Porsche GT3RS PPF GSWF