LET OP! VANAF 1 JUNI GEVESTIGD IN ETTEN-LEUR! – Deze vernieuwde website wordt op dit moment nog geupdated!

Extreme chrome wrap & print! Audi R8 V10+ Chromeflow.

Audi R8 V10+ Chromeflow - Blue Chrome wrap - Gradient - Full color wrap - Print

Eens in de zo veel tijd heb je eens een project, waarover je niet uitgepraat raakt. Of dat nu komt door het unieke verhaal door een eigenaar achter de auto of misschien wel doordat een klant zich volledig overgeeft aan jouw visie. Dat laatste was bij dit project het geval. Voor Dominic van XCW altijd een van zijn persoonlijke favoriete auto’s geweest, deze Audi R8 V10+ kwam langs voor het volledige plaatje op het gebied van wraps. Na wat overleg en aandachtig luisteren naar de wens van de klant, kwam het extreme voorstel eigenlijk als meest prominente optie naar voren; een chrome basislaag, de duurste materiaalvorm beschikbaar in onze branche, met daarover een mat verloop wat overeenkomt met de huisstijl van het bedrijf van de klant. Zo was het idee voor de ‘chromeflow’ ontstaan.

 

Audi R8 V10+ Chromeflow

 

Audi R8 V10+ Chromeflow

 

Speciale ontwerp klussen kunnen wij in-house, maar soms is het een betere optie om het creatieve proces te delen. Al jarenlang doen wij zaken met The Composer op het gebied van carwrap designs. Deze Belgische creatieveling slaat altijd precies de spijker op z’n kop als het gaat om onze visie tot leven te brengen. Het ontwerp lijkt simpel op het eerste oog, maar doordat alle panelen losstaand ontworpen dienen te worden en de kleuren toch vloeiend door moeten lopen, had dit technisch meer voeten in de aarde dan gewenst. Het resultaat liegt er niet om en het is dan ook een van onze meest gedeelde projecten op (inter)nationaal niveau.

 

Audi R8 V10+ Chromeflow

 

Audi R8 V10+ Chromeflow

Bent u ook enthousiast geworden en kunnen wij u helpen met uw persoonlijke visie tot leven te brengen? Wij worden enthousiast van specifieke wensen! Neem contact met ons op of kom binnen in onze showroom.