LET OP! VANAF 1 JUNI GEVESTIGD IN ETTEN-LEUR! – Deze vernieuwde website wordt op dit moment nog geupdated!

Proudwheels Lamborghini Huracan Performante

Proudwheels Lamborghini Huracan Performante

Proudwheels, dé eerste social app voor petrolheads is er. Download Proudwheels in de app stores. Plaats jouw auto(‘s) in je eigen virtuele garage. Plaats updates en deel leuke herinneringen met fans. Of je nu in het bezit bent van een klassieke auto, tuned car, supercar, circuitauto of een elektrische auto. Ook autofans die nog dromen van een auto kunnen terecht op Proudwheels. Stel jouw virtuele droomgarage samen en connect met andere petrolheads. Inmiddels hebben ze het eerste grote event achter de rug met meer dan 1000 showcars op Circuit Zolder!

 

Proudwheels Lamborghini Huracan Performante

Ter promotie van dit nieuwe platform hebben ze ons gevraagd in samenwerking met 402 Automotive & The Composer deze Lamborghini Huracan Performante te voorzien van een promotionele wrap in de huisstijl en kleuren van het platform. De creatieve geest van The Composer heeft wederom bijgedragen aan een unieke creatie, waardoor die zeker de aandacht springt. Dit is geen auto die mensen snel zullen vergeten, wat precies de wens was voor dit project.

 

Proudwheels Lamborghini Huracan Performante

 

Deze wrap is geprint op ARLON SLX carwrapping folie, afgewerkt met een matte beschermingslaminaat. Het matte zorgt voor een uniekere look op de print waardoor de lichtere kleuren nog iets lichter lijken. In het design zijn carbon invloeden verwerkt en speeding lines gecombineerd met een kleurverloop in de kleurstelling van Proudwheels. Wat dit verloop uniek maakt is het feit dat het verloop niet alleen van voor naar achter verandert, maar ook van links naar rechts. Het staat dus volledig gespiegeld op de auto. Vervolgens is daarna de reclame over de wrap heen geplaatst in een mat chrome folie, waardoor er een weerspiegeling zichtbaar is in de wrap als deze voorbij rijdt. Het logo lijkt daardoor te leven. Een uniek plaatje op deze geweldige auto.

 

Proudwheels Lamborghini Huracan Performante

 

Proudwheels Lamborghini Huracan Performante

 

Bent u ook nieuwsgierig wat er voor u mogelijk is op het gebied van full color wraps? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en laat ons u helpen hetgeen te maken wat u voor ogen heeft. En vergeet je niet in te schrijven op het Proudwheels platform!