LET OP! VANAF 1 JUNI GEVESTIGD IN ETTEN-LEUR! – Deze vernieuwde website wordt op dit moment nog geupdated!

Fundracers met Niels & Bas voor Stichting Opkikker!

Niels en Bas Fundracers Porsche Cayenne

Niels en Bas zijn twee vrienden die elkaar hebben leren kennen bij het gezamenlijk inzetten voor het goede doel. Niels is als politieagent jaren op tv te zien geweest bij Blik op de Weg en Wegmisbruikers, is een groot autoliefhebber en kenner op verkeersgebied. Bas is een Youtuber en influencer met een grote dosis humor en enthousiasme. Zij hebben besloten met een uniekconcept – en hulp van fantastische mensen – ons een jaar lang in te zetten voor het goede doel. In dit geval is gekozen voor een samenwerking met Stichting Opkikker. De waardering die je krijgt om een (klein) verschil te kunnen maken voor een ander geeft zoveel energie. Tegelijk is het zo belangrijk, juist in deze tijd, om oog te hebben voor de gezinnen die niet het hardst roepen maar wel dagelijks dealen met een kind met een (levensbedreigende) ziekte.

Niels en Bas Fundracers Porsche Cayenne

Om deze mannen te assisteren en te motiveren met hun inzit voor dit mooie doel, hebben wij creatief de vrije hand gekregen om van dit project een echte eye-catcher te maken. Het moest natuurlijk een wrap worden met race thema, maar ook voor Stichting Opkikker. Het moest opvallen en de kids waarvoor deze jongens zich inzetten kracht geven. Hierom hebben wij de Super Kikker leven ingeblazen, die alle kids helpt hun zorgen even te vergeten. Dit natuurlijk gecombineerd in een comic style design met race accenten.

 

Niels en Bas Fundracers Porsche Cayenne

 

Een stukje van hun website:

Wij willen een auto als reclameobject gaan inzetten voor Opkikker en zorgen dat deze helemaal wordt aangepast tot echte blikvanger. Dit doen wij in samenwerking met onze partner 402 Automotive, de app Proudwheels en Automotive Auctions. Aan het einde van dit jaar zullen wij de auto gaan veilen zodat uiteindelijk alles ten goede komt aan Opkikker. Maar ook gaan wij – Niels, Bas, Chiel en Joaquin – op 16 juli 2022 meerijden in de Budapest Rally, verschillende evenementen bezoeken en naar gezinnen gaan, die aangesloten zijn bij Stichting Opkikker, om ze een mooie dag te bezorgen.

Onze route is ruim 2500 kilometer. Jij kan nu een stukje van deze route claimen! Wil je jouw naam koppelen aan onze af te leggen weg? Doneer dan kilometers (minimale afstand is 50 kilometer). Wij gaan precies bijhouden wie welke afstand doneert en zullen dit ook zoveel als mogelijk delen tijdens ons reis en op onze website/socials. Ook perfect voor een bedrijf(snaam) natuurlijk! Per kilometer doneer je €2,00. Op deze manier hopen wij dus nog eens  €5.000 op te kunnen halen voor Stichting Opkikker!

 

Niels en Bas Fundracers Porsche Cayenne